Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Collecte 29 augustus t/m 3 september collecte Inloophuis ‘Leven met kanker’

29 augustus - 00:00 - 3 september - 00:00

Collecte

29 augustus t/m 3 september collecte Inloophuis ‘Leven met kanker’

 

Inloophuis ‘Leven met kanker’, een ontmoetingsplaats voor mensen die leven met kanker en hun naasten, houdt in de week van 29 augustus tot en met 3 september haar jaarlijkse collecte.

Inloophuis ‘Leven met kanker’ biedt  mensen met kanker en hun naasten een ontspannen ontmoetingsplaats die hen ondersteunt op het gebied van alle niet-medische zaken. Het Inloophuis kan dit werk doen dankzij de vele vrijwilligers, die zich daarvoor belangeloos inzetten. Zij werken vanuit respect, waardering en betrokkenheid. Wij kunnen dit werk ook blijven doen Maar ook dankzij de hulp van donaties, sponsoring, acties en deze collecte.

 

Collectant gemist?

Heeft u geen collectant aan de deur gehad maar wilt u toch een bijdrage overmaken? Dat kan, uw gift is zeer welkom op bankrekening nummer NL48 RABO 0331 1074 30, ten name van Stichting Inloophuis ‘Leven met kanker’, Woerden. Het inloophuis heeft de ANBI status, dit garandeert dat zij op een verantwoorde manier omgaat met de giften die zij ontvangt.

Inloophuis ‘Leven met kanker’

Mensen, die de diagnose kanker krijgen, gaan al snel een medische molen door, waarbij er niet werkelijk tot hen doordringt wat er allemaal gebeurt. Het Inloophuis biedt dan mogelijkheden voor ontspanning. Na de behandelperiode denkt de omgeving vaak: Het is voorbij, we gaan er weer tegen aan. Juist dan komt bij de patiënt binnen wat er allemaal is gebeurd en is er de behoefte aan mogelijkheden om het mentaal te verwerken. In ons huis heeft men aan een half woord genoeg om dit te begrijpen. Als gast van het Inloophuis bepaal je zelf wat je doet: meedoen aan een activiteit of alleen een kopje koffie drinken. Gasten zijn vrij in wat zij wel en niet aan verhalen met anderen willen delen. Wil een gast zijn of haar verhaal kwijt, dan is er altijd een luisterend oor. Alles mag, niets moet. Ook voor gezinsleden, vrienden en familie staat ons huis open. Kanker heb je niet alleen.

 

Adres

Inloophuis ‘Leven met kanker’

Wilhelminaweg 12

3441 XC Woerden

 

T   06-14004496 Marjan Duurkoop coördinator

E   info@inloophuislevenmetkanker.nl

W  www.inloophuislevenmetkanker.nl

 

Openingstijden

  • Maandag van 13.30 tot 17.00 uur
  • Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 09.30 tot 12.30 uur
  • ‘Kidsclub’ elke 1e woensdagmiddag van de maand van 14.30 tot 16.30 uur
  • Rondom ‘Verlies van een dierbare’ elke 2e dinsdagavond van de maand van 19.30 tot 21.30 uur
  • Chillavond voor tieners elkde 3e woensdag van demaand van 19.00 – 21.00 uur
  • Mannenochtend elke laatste vrijdag van d emaand van 10.00-12.00 uur

 

Indien u meer informatie wenst, kunt u bellen met Marjan Duurkoop, coördinatie of Winny van Rij, communicatie van Inloophuis ‘Leven met kanker’ ‘ 06-1400 4496, www.inloophuislevenmetkanker.nl.

 

 

 

0 Shares

Gegevens

Begin:
29 augustus - 00:00
Einde:
3 september - 00:00
Evenement Categorieën:
,