Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Android bij de HCC

7 november, 2019

Op donderdagmorgen 7 november verzorgt de HCC een presentatie – afgestemd op de minder ervaren computergebruiker – met als onderwerp: Android

Android is het besturingssysteem dat wereldwijd het meest gebruikt wordt op smartphones en tablets. Het besturingssysteem werd ontwikkeld door Android Inc. Dit bedrijf wilde een besturingssysteem maken dat door een groot aantal telefoons gebruikt kon worden. Het gratis besturingssysteem werd Android genoemd (een androïde is een, kunstmatig gemaakt, op een mens gelijkend wezen), omdat Andy Rubin (de hoofdontwikkelaar) zelf helemaal gek was van robots. Google raakte snel geïnteresseerd in dit product en nam het bedrijf in 2005 over.

Als gewoonlijk gaat presentator Henk Geesink niet in op details, maar houdt zich aan de grote lijnen.

De entree is gratis voor leden van de HCC (ledenpas meenemen). Overige belangstellenden zijn ook welkom. Zij mogen eenmaal gratis meemaken wat de bijeenkomsten inhouden. Daarna betalen zij vijf euro. In de pauze is er koffie en thee verkrijgbaar. Om een vlotte doorstroom te bevorderen graag gepast geld meenemen. Een syllabus met een overzicht van de presentatie is tegen betaling verkrijgbaar.

Datum: Donderdagmorgen 7 november.
Tijd: Van tien tot twaalf uur.
Locatie: Kruiskerk, Mesdagplein, Woerden

0 Shares

Gegevens

Datum:
7 november, 2019
Evenement Categorieën:
,
Sluit Menu