Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Alzheimer Café regio Woerden Donderdag 16 juni met het thema

16 juni - 19:30 - 21:00

Alzheimer Café regio Woerden    Donderdag 16 juni met het thema

“Zingen in de Zorg komt naar ons toe”

Gastspreker is  Ghaja van der Heide, Zorg-Zangeres

Zingen in de Zorg verzorgt educatie en advies volgens de beproefde BASE-methode, ontwikkeld door Maartje de Lint. Tijdens de bijeenkomst vertelt Ghaja van der Heide ons alles over de positieve werking van samen zingen bij dementie.

Samen zingen activeert het gezonde deel van het brein om zo in het dagelijkse leven met dementie meer welzijn en kwaliteit te ervaren, vertrouwen op te bouwen en te kijken naar wat er nog allemaal wel kan. Daarom werkt Zingen in de Zorg regelmatig samen met wetenschappers en specialisten in de ouderengeneeskunde. Zingen geeft energie en biedt ontspanning .In het tweede deel van de presentatie  samen zingen en kunt u zelf aan den lijve ervaren hoe dat werkt! Voor meer informatie over dit onderwerp: https://zingenindezorg.nl

De gelegenheid is ruimschoots aanwezig om vragen te stellen, ervaringen te delen en in contact te komen met de aanwezige zorg – en welzijnsprofessionals.

Het Alzheimer Café is een trefpunt speciaal voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, hulpverleners, belangstellenden en maakt deel uit van Alzheimer Nederland.

De bijeenkomst begint om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur.

Daarna is er gelegenheid om na te praten. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar.

Locatie: De Plint, Jozef Israëlslaan 20A, Woerden.

De toegang is gratis. Welkom!

Website www.alzheimer-nederland.nl/regios/westelijk-utrecht

0 Shares

Gegevens

Datum:
16 juni
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Categorieën:
,