Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Akoestival 2022: Boordevol muzikaal talent!

28 augustus - 12:00 - 19:00

Op zondagmiddag 28 augustus bruist het in het Westdampark in Woerden van de muzikaliteit  tijdens  de 17e editie van het Akoestival plaats, een akoestisch versterkt muziekfestival met voor ieder wat wils.

Line up
Veel bands vinden het leuk om op het Akoestival te spelen. En wat is er toch veel talent! De organisatie laat alle bands eerst spelen op één van de open podium avonden in Drinkerij ’t Bierhuys. Deze vinden iedere eerste en derde donderdag van de maand vanaf 21:00 uur plaats en is voor iedereen toegankelijk. Begin augustus wordt de line up bekend gemaakt.

Muziek
We gaan genieten van heel veel geweldige muziek! Er zijn twee grote podia waar bands om en om een half uur speeltijd krijgen. Alles komt voorbij, Pop, Rock, Jazz, Blues….
Singer Songwriters gaan weer een speciale plaats krijgen: op het water! Stap met de muzikanten in een bootje en beleef een intiem optreden in de grachten!

Kinderactiviteiten en foodtrucks
Ook de jeugd komt deze dag aan zijn trekken. Er is een springkussen, een mooi parcours, je kunt je laten schminken en ook kun je met Aquabubbles over het water lopen. Een aantal foodtrucks gaat zorgen voor de lekkerste hapjes en er wordt gezorgd voor drankjes.
Geen reden dus om vroeg naar huis te gaan!

Gratis!!!!!!!!!
Dankzij de vele sponsoren, de enthousiaste vrijwilligers en de bands die belangeloos optreden is de toegang tot dit festival gratis. Het wordt een reuze gezellige dag waar inmiddels de hele regio voor uitloopt!

Kunstpark
Aan de andere kant van het Westdampark bruist het ook van de creativiteit. Hier vindt namelijk het Kunstpark plaats. Hier kan worden genoten van veel kunst, kunstnijverheid & creatieve activiteit. De jaarlijkse kramenmarkt laat een grote variatie zien van schilder- tot glaskunst, van textiel tot keramiek, van juwelen tot graffiti. Zoals elk jaar wordt dit mogelijk gemaakt door Het Cultuur Platform Woerden.

 

28 augustus Westdampark Woerden

 

 

0 Shares

Gegevens

Datum:
28 augustus
Tijd:
12:00 - 19:00
Evenement Categorieën:
, ,