Laden Evenementen

« Alle Evenementen

650 jaar…….Wat vieren we?

1 januari - 08:00 - 1 maart - 17:00

650 jaar…….Wat vieren we?

Op zaterdag 12 maart 2022 trappen we het feestjaar af.

Dit is de dag waarop Woerden 650 jaar geleden onze stadsrechten kregen. Na het openingsfeest volgt een onvergetelijk jaar.
Een inclusief feestjaar voor en door Woerden. Een jaar waarin we aansluiten bij bestaande activiteiten en er ook nieuwe activiteiten georganiseerd worden. We verbinden de bestaande en nieuwe activiteiten. We nodigen bestaande organisaties uit om mee te denken over de extra impulsen voor hun activiteiten vanuit Woerden 650. Maar, we nodigen Woerdenaren ook uit nieuwe ideeën aan te dragen en mee te denken en te doen binnen de verschillende werkgroepen. Een feest voor iedereen, houdt een diversiteit aan activiteiten in gedurende het hele jaar.

Woerden 650 jaar stadsrechten wordt een feestjaar voor en door Woerden.
Een Comité van Aanbeveling bestaande uit betrokken Woerdenaren stimuleert de initiatieven, coördineert en verbindt de vele activiteiten om dit een gedenkwaardig jaar voor Woerden en de Woerdenaren te maken.
De leden van het comité en hun aandachtsgebieden zijn: burgemeester Victor Molkenboer (voorzitter), Inès Wesselingh (ambtelijk contactpersoon), Will Stoof (coördinator Woerden 650 en voorzitter stichtingsbestuur), Angela Koot (Cultuur en Erfgoed), Brigit Colaris (Welzijn, Sociaal Maatschappelijk), Carolien Gerritsen (Educatie), Bas Kleinveld (Communicatie en secretaris bestuur), Frank van der Heijden (Sport), Gijs Okkerman (Evenementen), Hans Cools (Penningmeester bestuur) en Peter van Herk (Sponsoring

0 Shares

Gegevens

Begin:
1 januari - 08:00
Einde:
1 maart - 17:00
Evenement Categorieën:
,