Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

23 t/m 31 mrt - Boekenweek 2019: De moeder de vrouw

Logo Boeken 2‘De moeder de vrouw’ is het thema van de Boekenweek 2019 die wordt gehouden van 23 t/m 31 maart. Over de moeder en de vrouw zijn vele verhalen te vertellen. Het thema van de...

Boekenweek 'De moeder de vrouw' is ontleend aan het beroemde gedicht van Martinus Nijhoff , waarin een vrouw aan het roer staat van een schip dat de dichter over de Waal ziet varen. Hij stelt zich dan voor dat het zijn moeder is die daar vaart. Een sterke vrouw aan het roer, niet achter het fornuis.

Word je tijdens of in de maand na de Boekenweek lid van Bibliotheek Het Groene Hart, dan ontvang je eenmalig tien euro korting op de jaarcontributie van je abonnement èn ontvang je een linnen boekenweektas.

Naast het boekenweekgeschenk van Jan Siebelink, en het boekenweekessay van Murat Isik, is er dit jaar voor het eerst ook een boekenweekgedicht. Vanaf 23 maart kun je ook het boekenweekmagazine gratis ophalen in de bibliotheek.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties