Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

28 mrt - Musical ‘Stil in mij’ tourt door Nederland

Logo TheaterMet de cast, bestaande uit Ferry Doedens, Jeroen Molenaar, Zoï Duister en Dieuwke Tönissen is ‘Stil in mij’ een voorstelling vol herkenning. Vanaf 16 maart 2019 zal de musical...

met een lach en een traan en vol bekende Nederlandse popmuziek te zien zijn in meer dan veertig theaters door heel Nederland. In Woerden is de voorstelling te zien op donderdag 28 maart in Het Klooster.

Vijf twintigers die op de middelbare school dikke vrienden waren, verliezen elkaar vervolgens uit het oog. Nu komen ze samen, alleen dit keer niet meer met zijn vijven...

Hun leven is nog maar net begonnen. Ervaring hebben ze nauwelijks want wat weten ze nou helemaal van liefde of doodgaan, van toekomst of verleden, van ambitie en van teleurstelling? Ze doen hun best om zo volwassen mogelijk te zijn maar gisteren waren ze nog kinderen. Hoeveel heb je achter de rug en hoeveel heb je nog voor je?

Stil in mij is een nieuwe Nederlandse musical over vriendschap, verwachtingen en het zoeken naar je identiteit. Samengebald in een verhaal dat iedereen zal herkennen, simpelweg omdat we allemaal op zoek zijn.

Het Klooster – donderdag 28 maart – 20.15 uur

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties