Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

5 apr - Woerden In Balans succesvolle aanpak

Logo Beweegteam WoerdenIn januari 2019 is het beweegteam Woerden samen met de Fysiotherapeutenmaatschap Woerden en Fysio-Aktief gestart met het programma In Balans, gericht op zelfstandig...

wonende 65-plussers die zich onzeker voelen tijdens het lopen en bang zijn om te vallen.

Het is een groepsprogramma met als doel het voorkomen van valongevallen door middel van bewustwording van risicofactoren en verbetering van balans, mobiliteit en toename van zelfvertrouwen en ontspanning.

Op vrijdagmiddag 5 april wordt er gestart met twee nieuwe groepen en met een informatiebijeenkomst van half drie tot vier uur in het Brediushonk aan de Kievitstraat in Woerden. De training zal dertien weken duren, twee keer per week op dinsdagmiddag en vrijdagmiddag. De informatiebijeenkomst in kosteloos, als u besluit zich in te schrijven voor de cursus en betaalt u daarvoor een eigen bijdrage van 75 euro.

Opgeven: In Balans via Maarten Stiggelbout van het Beweegteam via e-mail: of mobiel: 06 344 43 230.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties