Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

7 apr - Ernst Daniël Smid in Het Klooster

Logo Klooster1Ernst Daniël Smid komt op zondagavond 7 april naar Woerden bij de start van het Opera Viva Festival. Hij brengt mooie verhalen over drie beroemde componisten: Rossini, Puccini en Verdi.

Smid groeide op met opera, zijn ouders waren gek op klassieke muziek, zongen opera.

“Ik ging dit als klein kind nadoen en merkte dat ik dezelfde stem had." Opera is de meest moeilijke kunstvorm op aarde, weet hij. "Je hebt veel mensen die input willen leveren zoals een zangleraar, regisseur, decorbouwer, kostuummakers en mensen van het licht. Die input moet jij als zanger allemaal verzamelen en het je eigen maken."

Met zijn optreden op zondagavond 7 april om half acht in het Klooster opent Ernst Daniël Smid het Opera Viva Festival met na afloop voor vrienden van het festival een meet & greet.

Kaarten via hetkloosterwoerden.nl

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties