Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

9 mrt - Gratis concert in de Bonaventurakerk

Logo BonaventuraOp zaterdagmiddag 9 maart, aanvang drie uur, wordt er in de Bonaventurakerk in Woerden een groot concert voor alle inwoners van Woerden en omgeving aangeboden door het jubilerende Van der Wel-IJff Fonds. Het fonds verstrekt subsidies aan instellingen, stichtingen en verenigingen...

die projecten organiseren voor ouderen of op een andere manier ouderen ondersteunen.

Het werkgebied is de Rijnstreek (het gebied tussen Woerden, Bodegraven-Reeuwijk en Alphen aan den Rijn). Dit jaar bestaat het fonds 25 jaar en ter gelegenheid hiervan biedt zij dit gratis concert aan. Voor en na het concert wordt u een drankje aangeboden.

Aan het concert wordt meegewerkt door Harmonie De Vriendschap uit Woerden en koor Fabulous uit Bodegraven. De solisten die meewerken zijn sopraan Anke Smits, organist Ad van Pelt en violiste Lotte Stikvoort. Het samengestelde programma is zeer gevarieerd en zal veel mensen aanspreken. Ook zal burgemeester Molkenboer een toespraak houden.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties