Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

20 feb - Alzheimer Café – regio Woerden

Logo Alzheimer cafeOp woensdagavond 20 februari houdt het Alzheimer Café in De Langewiek aan de Molenvlietbrink in Woerden weer een gratis bijeenkomst met als thema “Samen dementievriendelijk”, met als...

gastspreker Karima Matser-Janssen van Alzheimer Nederland. Hoe de samenleving omgaat met dementie is een belangrijk vraagstuk. Als je dementie hebt, ben je de eerste jaren uitstekend in staat om zelf de regie te houden. Hoe zorgen we er met elkaar voor dat je met dementie zo lang mogelijk kunt blijven meedoen in de maatschappij?

“Samen dementievriendelijk” zet zich in voor mensen met dementie en hun naasten en willen de komende jaren Nederlanders bewust maken van de impact van dementie op de samenleving.

Met meer oog voor wat iemand met dementie nog wel kan, in plaats van te letten op wat hij niet meer kan. “Niet de ziekte, maar de mens centraal!”

Het Alzheimer Café is speciaal voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, hulpverleners en belangstellenden uit Woerden, Oudewater en Montfoort. De bijeenkomst begint om half acht uur en eindigt om negen uur en vanaf zeven uur staat de koffie klaar.

Info: Nel Niessen, tel.: 06 202 41 346. Mail:

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties