Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

20 feb - Thema-ochtend bij het inloophuis

Logo Inloophuis leven met kankerOp woensdagochtend 20 februari is er in inloophuis ‘Leven met kanker’ in Woerden een bijeenkomst met als onderwerp: ‘Huid- en oedeemproblemen bij borstkanker’. Thessa Esser en Lynn Otter ...

 van Care Huid- en Oedeemtherapie Woerden komen handvatten geven over huidverzorging tijdens en na de ziekenhuisbehandelingen.

Deze bijeenkomst vindt plaats in een ontspannen sfeer in het inloophuis ‘Leven met kanker’ aan de Wilhelminaweg. Vanaf half tien is iedereen welkom. Het programma begint om tien uur en duurt tot twaalf uur.

Aanmelden: 06-14004496, mail: info@ inloophuislevenmetkanker.nl of in het inloophuis.
Aan het bijwonen van deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties