Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

18 feb – Nieuw Woerdens koor zoekt leden

koor lsiaWoerden wordt, als het aan Yolanda Brouwer (inzet) ligt, weer een koor rijker. Yolanda, bij velen bekend als de dirigente van Koor Bravour, gaat starten met een nieuw koor onder de naam “Vocalgroup Lsia”.

De intentie is om met een gemengd koor van alle leeftijden gezellig (meerstemmig) te zingen. Naast de gezelligheid die erg belangrijk is zal ook worden gewerkt aan de kwaliteit want zingen wordt steeds leuker naarmate je het beter kunt. Het genre wordt niet vastgelegd maar zal voornamelijk worden bepaald door de koorleden en kan variëren van pop tot klassiek, van musical tot kerstrepertoire.

Op maandagavond 18 februari is er bij GoedSign aan de Daggeldersweg in Woerden, aanvang half acht, een informatie- en inschrijfavond over de nieuw op te richten Vocalgroup Lsia.

Tijdens deze informatieavond zal alles worden verteld over de plannen van dirigente Yolanda Brouwer en is er alle gelegenheid om vragen te stellen.

Voor de muzikale ondersteuning is er plaats voor een drum(m)(st)er en (bas)gitarist(e).
Aanmelden/info:

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties