Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

17 feb - Kliederkerk in Woerden

Logo KruiskerkOp zondagmiddag 17 februari is er voor de tweede keer een Kliederkerk in de Kruiskerk aan het Mesdagplein in Woerden, een initiatief van het jeugdwerk van de Gereformeerde Kerk.

Het thema deze middag is: Onvoorwaardelijke liefde. Het verhaal van de Verloren Zoon zal op een aansprekende en creatieve manier voor alle leeftijden centraal staan. De Kliederkerk duurt van half vier tot zes uur.

Kliederkerk Woerden wil laagdrempelige ontmoetingen voor alle leeftijden rondom een Bijbelverhaal organiseren. Samen ontdekken, samen vieren en samen eten zijn de vaste onderdelen. Bij deze activiteit zijn nadrukkelijk kinderen (4-12 jaar) samen met hun ouder(s)/opvoeder(s) of opa/oma uitgenodigd. Om te kunnen meedoen, hoef je geen lid van een kerk te zijn. De toegang is gratis, wel is er na afloop ruimte om een vrijwillige bijdrage te geven.


Een mailtje naar is voldoende om je aan te melden en mee te doen zeker i.v.m. het eten, stellen wij dit zeer op prijs. Mail naar:

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties