Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

T/m 31 mrt - Tentoonstelling ‘Roodkapje’

Logo NME Centrum InBrediusWie kent het sprookje van Roodkapje niet? De tentoonstelling bij NME-Centrum InBredius is rond dit bekende verhaal ingericht. Wie de ruimte binnenstapt, stapt het...

bos van Roodkapje binnen. Compleet met het huisje van grootmoeder, de wolf en natuurlijk Roodkapje. Het ziet er niet alleen mooi uit, er is ook weer van alles te doen en beleven.

In het huisje van grootmoeder brandt een gezellig vuurtje. Je leert er meer over familierelaties: weet jij van alle dieren wie de moeder of vader is en hoe ze heten? En heb jij net zo’n goede neus als de wolf en weet je welke geur je ruikt? De wolf heeft ook grote ogen en oren: kun jij net zo goed zien en horen als de wolf?

De tentoonstelling staat nog tot eind maart in NME-Centrum InBredius in de Kievitstraat in Woerden. Wie op bezoek wil bij ‘Roodkapje’ kan daarvoor op woensdag- en zondagmiddag tussen 13 en 16 uur terecht (toegang gratis). De tentoonstelling is vooral geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar en hun (groot)ouders.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties