Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

7 t/m 10 april – Zing mee met het Opera Viva

Logo Klooster1Opera is springlevend en daarom introduceert Opera Viva van zondag 7 t/m woensdag 10 april 2019 het allereerste Opera Viva Festival in Woerden. Om de traditionele operaproductie van...

Opera Viva tot een succes te maken zijn we op zoek naar zangers en zangeressen.

Het Opera Viva Festival met Carla Regina als artistiek leider is een bijzonder festival voor jong en oud, voor iedereen die van muziek en opera houdt en dat maar liefst vier dagen lang. Het wordt een mix van allerlei optredens in Het Klooster met een bijzondere opening op zondag, de genomineerde soloproductie ‘Naked’ van Carla Regina, de amateurproductie Een Groene Hart Opera, diverse optredens op verschillende plekken in de stad, kidsworkshops en meer.

Voor de productie van het Opera Viva gezelschap zijn ze op zoek naar (semiprofessionele) zangers en zangeressen. Om mee te doen aan dit unieke festival vragen we een bijdrage 50 euro om de kosten te dekken. De start van de repetities is in de derde week van januari 2019. Aanmelden info: .

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties