26 maart open dag bij Roeivereniging De Krom

26 maart open dag bij Roeivereniging De Krom

Heb jij ook zoveel zin om lekker buiten te gaan sporten? Lijkt roeien jou een leuke sport? Kom dan naar de open dag op zaterdag 26 maart. 

Je bent van harte welkom om 9.30 uur, 10.30 uur of om 11.30 uur. Roeien is een sport, waarbij je vrijwel alle spieren in je lichaam traint. Het is een ontspannende, rustgevende, technische en kameraadschappelijke sport. Toegankelijk voor iedereen vanaf 12 jaar, mits je een zwemdiploma hebt.

Wij roeien in boten van verschillende type, waarover wij je dan van alles vertellen.  Behalve onderdelen van boten komen ook roeitechniek en instructie aan bod.  Je kunt in ongeveer 10 weken met 2 lessen per week je basisexamen halen, waarmee je dan in een wherry (een tweepersoons boot met stuurman) kunt roeien. Uiteraard zijn er daarna vervolglessen, waardoor je steeds meer plezier in het roeien krijgt en je ook in andere boottypes mag gaan roeien. En natuurlijk ga je op deze dag ook in een roeiboot het water op om onder deskundige begeleiding te voelen wat roeien is.

Het is handig als je nauwsluitende kleding aandoet zonder zakken en schoenen met niet te brede hakken. Wij zijn een sportieve, gezellige vereniging en hebben in Woerden prachtig vaarwater. Ook worden er tochten bij andere verenigingen georganiseerd en doen we mee aan wedstrijden.

Wellicht heb je ons al vaker zien roeien richting Nieuwerbrug, richting Harmelen of tijdens ons rondje stad door de singels. Laat je verwelkomen op zaterdag 26 maart 2022 bij:

ROEIVERENIGING DE KROM,

BARWOUTSWAARDER 154, Woerden.

Www.rvdekrom.nl

(kijk op de dag ervoor nog even op onze website of er door corona niets is veranderd).

0 Shares