Siveo in slotfase schlemielig onderuit tegen SC Woerden: 2-3

Siveo in slotfase schlemielig onderuit tegen SC Woerden: 2-3

Siveo heeft het koploper SC Woerden opnieuw heel moeilijk gemaakt. Het domineerde gedurende grote delen van de wedstrijd. De geel-blauwen leken na de 2-2 ruststand zelfs de beslissing te forceren in hun voordeel. Zij waren dominant, maar het waren juist de Woerdenaren die in de slotminuten onverwacht de driepunter pakten: 2-3

SC Woerden nam al heel snel een voorsprong. In de 2e minuut plofte een lange bal van de Woerdense defensie achter de Zegveldse verdediging, die twijfelde over buitenspel. Toen het fluitsignaal uitbleef brachten de blauw-witten met een fraaie boogbal de openingsgoal binnen: 0-1. Siveo herpakte zich snel en zette meteen forse druk. En met succes, een prachtige combinatie over veel schijven belandde via Luuk Bregman en Lucas Vermeij bij Gerwin Verlaan, die genadeloos diagonaal uithaalde: 1-1. Toch was het SC Woerden dat kort na het half uur weer een voorsprong pakte toen het uit een corner vrij kon inkoppen: 1-2. Maar nog voor de thee zorgde opnieuw Gerwin Verlaan voor evenwicht: 2-2.

Ook na de pauze volgde een duel dat alle kanten op kon. Voor Siveo was vooral Lucas Vermeij een paar keer dichtbij de beslissende treffer. Met onnavolgbare bewegingen kroop hij regelmatig langs de Woerdense defensie. De genadeslag bleef echter uit en het was juist SC Woerden dat in de 89e minuut alsnog onverwacht toesloeg: 2-3.

Daarmee blijven de Woerdenaren de onbetwiste koploper en doet Siveo een stapje terug.

0 Shares